Hur ser planerna ut inför sommaren? I år har vi ju ett rätt speciellt läge då rådande situation fortfarande gör att saker och ting känns osäkra inför den närmaste framtiden. Även om man från EU:s håll tror att det kommer att gå att resa inom unionen så är detta gissningsvis något som man inte ska räkna med. 
Istället handlar det nog mer om att rikta in sig på att semestra i närområdet. Hur denna pandemi som vi befinner oss i utvecklas under den närmaste framtiden vet ingen. Ena dagen säger experterna att det är si, den andra så. Den kloke gör nog bäst i att börja spana in vilka ställen som kan tänkas locka på hemmaplan. Det finns nämligen gott om upplevelser att ta del av inom en kortare bilturs avstånd.

Kanske är det nu som du är extra glad för att du tog de där lektionerna på en ridskola i Stockholm. Äntligen kan du göra en utflykt på hästryggen, kanske tillammans med hela familjen om ni alla varit elever på Swartlings Ridskola. Då öppnar möjligheterna plötsligt upp sig på ett helt nytt sätt. 
Packa med er matsäck och badkläder och bege er ut på en liten skogstur där man även kan stöta på badmöjligheter. Det kommer att bli riktigt mysigt, speciellt när det är en upplevelse som ni delar tillsammans. Att uppleva omgivningarna från hästryggen gör också att man kan ta sig längre bitar utan att behöva använda ett fordon som väsnas och har sig.

Det finns naturligtvis en mängd andra äventyr som man kan ge sig av på i sommar. Bara att vandra tillsammans på en kort dagstur kan vara nog så belönande. Åk ut till landsbygden och ställ bilen liten undanskymt och bestäm dig sedan för att gå i en spännande riktning. Oavsett om man är ensam eller i ett större sällskap så är detta en belönande upplevelse.